Skip to content

Test Automation Engineer voor onze klant Lely gezocht!

Functieomschrijving

Test Automation Engineer


Toe aan een fijne werkomgeving waar jij je op de inhoud kunt focussen? Houd jij van een technische uitdaging en woon je in de buurt van Maassluis? Misschien is deze vacature wel iets voor jou!


De functie

Voor onze klant Lely, gevestigd in Maassluis, zijn we op zoek naar Test Engineers die een bijdrage willen leveren aan innovatie binnen de landbouwsector. We zoeken analytische mensen met testervaring die kunnen werken in een SCRUM team. Het project waar je komt te werken betreft de nieuwste versie van een melkrobot, die op dit moment nog niet bij klanten draait. Ontwikkeltaal is Python . De teamleden zijn internationaal, hierdoor is beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift een vereiste. Kennis van Python is een pré.


Type werkzaamheden  

Lely richt zich op hoogwaardige producten en hiervoor is hoge kwaliteit software van cruciaal belang. Daarom is het belangrijk te investeren in het schrijven van geautomatiseerde testen en deze een integraal onderdeel te maken van onze CI/CD-pipeline. Als Test Automation Engineer zal je je bezighouden met het volgende:

  • Met behulp van collega’s, test cases en systeemkennis check je de diverse functionaliteiten van de robot, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse testmethoden: risk based testen, integratie testen en detailtesten;
  • Voor de automatische testen schrijf je testscenario’s in Cucumber/Gherkin formaat en kan je deze automatiseren;
  • Het bouwen en onderhouden van de testautomatiseringspipeline en –infrastructuur;
  • Je analyseert de data van de uitkomsten van de testen en verzamelt feedback van en voor engineers;
  • Je koppelt de testresultaten terug aan het team en voorziet hen van een onderbouwd advies;
  • Je bent betrokken bij nieuwe features van de Lely producten en bijbehorende softwaretoepassingen.


Wat wij bieden

Specialisterren is een persoonlijke organisatie en wordt ook vaak omschreven als een warm bad waar je jezelf kunt zijn. Wij kijken naar wat jij nodig hebt en respecteren een gezonde work-life balance. Je werkplek is bij de klant in Maassluis. Wij bieden een dienstverband van tussen de 24 en 40 uur per week. Wat betreft salaris wordt je ingeschaald op basis van ervaring en kennis.


Over Specialisterren ‍

Specialisterren is specialist in het leveren van software testdiensten en is toonaangevend op het gebied van testautomatisering. Daarnaast leveren we diensten op het gebied van data-analyse en procesautomatisering. Wij zijn een sociale onderneming. Dit houdt in dat onze dienstverlening hand in hand gaat met onze sociale missie: zoveel mogelijk mensen met een vorm van autisme een vaste baan bieden. Momenteel bestaat ons team uit ruim 75 mensen waarvan er 60 een vorm van autisme hebben.


Over Lely

Lely is een Nederlands bedrijf dat robots ontwikkelt en bouwt voor de zuivelindustrie. Het is het doel van Lely om de dagelijkse landbouwprocessen volledig te automatiseren, zodat boeren tijd kunnen besteden aan de dingen die ze graag doen. 


Arbeidsvoorwaarden

Deze functie is in te vullen tussen de 32 en 40 uur per week. Je hebt de vrijheid om je werktijden zelf in te delen. Ook is er de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Verder bieden wij een marktconform salaris, goede pensioenregeling en thuiswerk- en reiskostenvergoeding.


Vereisten

of