Skip to content

RPA-developer

Functieomschrijving

Wil jij werken in een fijne werkomgeving waar je je volledig kunt focussen op de inhoud, zonder geregeld van project te moeten wisselen? Ben jij op zoek naar een technische uitdaging waarbij je zo min mogelijk hoeft te vergaderen? Dan is Specialisterren op zoek naar jou! 

RPA-developer

Wij zijn op zoek naar RPA-developers die zich willen aansluiten bij onze sociale onderneming. Als RPA-developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van RPA-scripts en het onderhouden van de softbots. Wij hebben diverse technische opdrachten waarbij we jouw kennis en ervaring goed kunnen gebruiken. Belangrijk is dat je de principes van softwareontwikkeling begrijpt, maar wij leren je graag het een en ander bij!

Over Specialisterren

Bij Specialisterren werken we aan verschillende IT-diensten voor klanten zoals Friesland Campina en Politie. We zijn vooraanstaand op het gebied van Robotic Process Automation. Wij hebben een sociale missie om zoveel mogelijk mensen met een vorm van autisme een vaste baan te bieden. Momenteel werken er bij Specialisterren 80 mensen waarvan er 65 een vorm van autisme hebben. Bij ons is iedereen welkom en wij vinden het belangrijk om persoonlijke begeleiding te bieden, zodat jij je goed op je plek voelt en je kunt ontwikkelen op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak.

Type werkzaamheden

Je gaat aan de slag als ontwikkelaar van software robots voor klanten. Dit kan modulair bouwen betekenen of het onderhouden van bots. Binnen het RPA-team van Specialisterren is er de mogelijkheid om te leren. Om in aanmerking te komen voor deze functie, vragen wij minimaal 2 jaar ervaring met programmeren (bijvoorbeeld Javascript of C#), analytische skills, affiniteit met bedrijfsprocessen en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ervaring met UiPath, MS PowerAutomate of Robot Framework is een pré en het is belangrijk dat je in staat bent om te communiceren over de inhoud met zowel de klant als met collega´s.

Wees welkom

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in een mensgerichte organisatie waar je je technische kennis kunt inzetten, er specifiek met je situatie rekening wordt gehouden en je persoonlijk kunt ontwikkelen? Solliciteer dan via de knop Solliciteren.

Vereisten

of